AnaSayfa / Genel / Kahve falında en tepeye çıkmak

Kahve falında en tepeye çıkmak

Kahve falında en tepeye çıkmak saygının hiç eksik olmayacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, geleceğe dair planlar yapacağına, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, tamamlanmadan kalacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına işarettir.

Kahve falında en tepeye çıkmak gördüyseniz:

  • Açığa çıkan şeyleri dikkatle dinlemelisiniz.

Kahve falında en tepeye çıkmak uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine yorulur.

Kahve falında ağacın en tepesine çıkmak bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağın en tepesine çıkmak bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, makamının tehlikeye gireceğine yorulur.

Kahve falında merdivenin en tepesine çıkmak insanlar arasında yüceleceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına işaret eder.

Kahve falında en yüksek tepeye çıkmak darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, araba alınacağına yorulur.

Kahve falında binanın en tepesine çıkmak şöhret ve itibar kazanacağına, terfi edeceğine inanılır.

Kahve falında en tepede olmak sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına alamet eder.

Kahve falında evin en üst katına çıkmak hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir