AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağacın en tepesine çıkmak

Kahve falında ağacın en tepesine çıkmak

Kahve falında ağacın en tepesine çıkmak çözümlere kavuşacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında ağacın en tepesine çıkmak gördüyseniz:

  • Soyut kavramları fiziksel gerçeklere dönüştürme yeteneğine sahipsiniz.

Kahve falında ağacın en tepesine çıkmak sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine delalet eder.

Kahve falında en yüksek tepeye çıkmak yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına alamet eder.

Kahve falında binanın en tepesine çıkmak hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında merdivenin en tepesine çıkmak bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında en tepeye çıkmak çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dağın en tepesine çıkmak hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında ağacın tepesine çıkmak ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaç tepesine çıkmak gelirinden yana memnun olacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir