AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağdan taşların yuvarlandığını görmek

Kahve falında dağdan taşların yuvarlandığını görmek

Kahve falında dağdan taşların yuvarlandığını görmek kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında dağdan taşların yuvarlandığını gördüyseniz:

  • Geçmişi gözden geçirdiğinizde boşa harcanmış seçimlerle yüzleşmeniz gerekebilir.

Kahve falında dağdan taşların yuvarlandığını görmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, hayat boyu desteği olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dağdan yuvarlanmak aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulur.

Kahve falında yuvarlanan taş görmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına tabir olunur.

Kahve falında taşın yuvarlandığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, gönül sızılarının dineceğine işarettir.

Kahve falında taşların yuvarlandığını görmek yeni projelere atılacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine delalettir.

Kahve falında taş yuvarlanması görmek her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taş yuvarlandığını görmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında yuvarlama yapmak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir