AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağdan yuvarlanmak

Kahve falında dağdan yuvarlanmak

Kahve falında dağdan yuvarlanmak üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, herkesin önünde olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına rivayet eder.

Kahve falında dağdan yuvarlanmak gördüyseniz:

  • Ormanı yakmaktansa daha uzlaşmacı veya sakin bir tavırla olaylara yaklaşmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında dağdan taşların yuvarlandığını görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına inanılır.

Kahve falında dağdan yuvarlanmak çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında kar üstünde yuvarlanmak bir süre daha sıkıntı çekeceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında araba yuvarlandığını görmek sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, çok kötü günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında şarampole yuvarlanmak hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kayanın yuvarlandığını görmek fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında yüksekten yuvarlanmak maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yuvarlanan taş görmek çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir