AnaSayfa / Genel / Kahve falında yuvarlama yapmak

Kahve falında yuvarlama yapmak

Kahve falında yuvarlama yapmak onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, engel teşkil edeceğine, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına inanılır.

Kahve falında yuvarlama yapmak gördüyseniz:

  • Diğerlerini değiştirmeye çalışmak yerine kendinizi değiştirmeye veya kişisel gelişim çalışmalarına eğilmeniz daha yararlı sonuçlar almanızı sağlayabilir.

Kahve falında yuvarlama yapmak iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına delalet eder.

Kahve falında arabayla uçuruma yuvarlanmak çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yuvarlanarak düşmek fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına inanılır.

Kahve falında dereye yuvarlanmak güzel bir döneme girileceğine, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında arabadan yuvarlanmak ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla uçurumdan yuvarlanmak bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına işaret eder.

Kahve falında merdivenden yuvarlandığını görmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında araba yuvarlanmak karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir