AnaSayfa / Genel / Kahve falında yuvarlanan taş görmek

Kahve falında yuvarlanan taş görmek

Kahve falında yuvarlanan taş görmek hayatına bakacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, mutluluktan havalara uçulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yuvarlanan taş gördüyseniz:

  • Altından kalkılması gereken çok sayıda iş veya halledilmesi lazım gelen karışıklıklar olabilir.

Kahve falında taşın yuvarlandığını görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine tabir olunur.

Kahve falında taş yuvarlandığını görmek uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, maddi yükümlülüklerinin artacağına işaret eder.

Kahve falında yuvarlanan taş görmek yaşam enerjisini geri kazanacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dağdan taşların yuvarlandığını görmek sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında taş yuvarlanması görmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında taşların yuvarlandığını görmek sevilip sayılacağına, bir süre bu duruma çare bulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yamaçtan yuvarlanmak kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına delalet eder.

Kahve falında araba yuvarlandığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir