AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş yuvarlanması görmek

Kahve falında taş yuvarlanması görmek

Kahve falında taş yuvarlanması görmek bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, üzüntü yaşamaya, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine delalet eder.

Kahve falında taş yuvarlanması gördüyseniz:

  • Ortada kalmamak için, başkalarının sorunlarına dahil olmamamnızda fayda var.

Kahve falında taşların yuvarlandığını görmek çevresindekilerle arasının açılacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında yuvarlanan taş görmek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara delalet eder.

Kahve falında taşın yuvarlandığını görmek elde bulunan paranın tükeneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında taş yuvarlandığını görmek yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, canının derdine düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taş yuvarlanması görmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında dağdan taşların yuvarlandığını görmek kısmetlerinin artacağına, eldeki imkanların giderek azalacağına işarettir.

Kahve falında yerde yuvarlandığını görmek zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında arabayla yuvarlanmak işsiz kalmaya, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir