AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşların yuvarlandığını görmek

Kahve falında taşların yuvarlandığını görmek

Kahve falında taşların yuvarlandığını görmek tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, ticaretin önünün açılacağına, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine işarettir.

Kahve falında taşların yuvarlandığını gördüyseniz:

  • Seçim yaparken veya belli anlaşmalar esnasında ne bildiğinize odaklanmalısınız.

Kahve falında taş yuvarlandığını görmek özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dağdan taşların yuvarlandığını görmek kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında taşların yuvarlandığını görmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taş yuvarlanması görmek onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine delalet eder.

Kahve falında yuvarlanan taş görmek kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına yorulur.

Kahve falında taşın yuvarlandığını görmek sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına yorulur.

Kahve falında toprakta yuvarlanmak hayal edilen şeylere kavuşulacağına, geçim kolaylığı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında uçurumdan yuvarlandığını görmek çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir