AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşın yuvarlandığını görmek

Kahve falında taşın yuvarlandığını görmek

Kahve falında taşın yuvarlandığını görmek böylece daha büyük adımlar atılacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, rakipsiz hale geleceğine, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taşın yuvarlandığını gördüyseniz:

  • İdeal arkadaşın peşinde koşarken hiçkimsenin kusursuz olamayacağını aklınızdan çıkarmayın.

Kahve falında yuvarlanan taş görmek iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında taşların yuvarlandığını görmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında dağdan taşların yuvarlandığını görmek saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, nankörlük ve vefasızlık göreceğine delalettir.

Kahve falında taş yuvarlandığını görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında taşın yuvarlandığını görmek uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında taş yuvarlanması görmek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan yuvarlandığını görmek kendisini çok kötü hissedeceğine, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında dağdan yuvarlanmak işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir