AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş yuvarlandığını görmek

Kahve falında taş yuvarlandığını görmek

Kahve falında taş yuvarlandığını görmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına işaret eder.

Kahve falında taş yuvarlandığını gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinde hoşunuza gitmeyecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında taşın yuvarlandığını görmek anne babaya müjde verileceğine, eve kapanıp, kendine döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taş yuvarlanması görmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine rivayet eder.

Kahve falında dağdan taşların yuvarlandığını görmek sevilen ve sayılan biri olunacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında yuvarlanan taş görmek hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taş yuvarlandığını görmek konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, üzücü olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında taşların yuvarlandığını görmek üzüntülü günler yaşanacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine tabir olunur.

Kahve falında kar üstünde yuvarlanmak laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına delalet eder.

Kahve falında yüksekten yuvarlanmak yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, kolay ve zevkli hale geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir