AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağdan su içmek

Kahve falında dağdan su içmek

Kahve falında dağdan su içmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında dağdan su içmek gördüyseniz:

  • Aşırı hassas kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında dağda su içmek çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında dağdan su içmek sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına inanılır.

Kahve falında dağ suyu içmek iyi halin geleceğine, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine delalettir.

Kahve falında su dağıttığını görmek bununla birlikte işlerin boş verileceğine, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında dağlardan su aktığını görmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında dağdan akan su görmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine delalettir.

Kahve falında dağdan su fışkırdığını görmek uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, onların yaralarına merhem olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dağda su görmek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir