AnaSayfa / Genel / Kahve falında su dağıttığını görmek

Kahve falında su dağıttığını görmek

Kahve falında su dağıttığını görmek ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, zor bir durumda kalacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su dağıttığını gördüyseniz:

  • Size veya yaptıklarınıza hayran olan kişilerin kapısını çalmanız durumunda sizi tamamlayabilirler veya takdir edebilirler.

Kahve falında dağdan su çıktığını görmek onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında dağlardan akan su görmek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Kahve falında dağdan su fışkırdığını görmek uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında dağdan akan su görmek sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına alamet eder.

Kahve falında dağdan su aktığını görmek kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına işarettir.

Kahve falında dağda su görmek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine alamet eder.

Kahve falında dağ ve su görmek araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına işaret eder.

Kahve falında dağdan su içmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir