AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağda su görmek

Kahve falında dağda su görmek

Kahve falında dağda su görmek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dağda su gördüyseniz:

  • Maddi konularda beklediğinizi bulamayabilirsiniz.

Kahve falında dağdan suya düşmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, esenlik içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında dağdan su içmek yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında dağdan su geldiğini görmek hikmete kavuşacağına, çekilen acıların unutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dağdan su aktığını görmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, korkularının yok olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dağdan akan su görmek bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su dağıttığını görmek zahmete ve meşakkate düşeceğine, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına yorulur.

Kahve falında dağdan su çıktığını görmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine delalet eder.

Kahve falında dağ ve su görmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, büyük bir umutsuzluk duyacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir