AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağdan akan su görmek

Kahve falında dağdan akan su görmek

Kahve falında dağdan akan su görmek yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dağdan akan su gördüyseniz:

  • Kültürel aktiviteler esnasında değerli bilgiler keşfedebilir, yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Kahve falında dağdan akan su görmek büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına işarettir.

Kahve falında dağlardan akan su görmek uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dağdan akan şelale görmek onlara çok bağlı olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında temiz akan su görmek eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz akan su görmek kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında muslukta akan su görmek iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında akan suya düşmek özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şarıl şarıl akan su görmek eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir