AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağ suyu içmek

Kahve falında dağ suyu içmek

Kahve falında dağ suyu içmek her hayalini de gerçekleştireceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına tabir olunur.

Kahve falında dağ suyu içmek gördüyseniz:

  • Kendinizi veya imajınızı güvence altına almak için bazı kişilerde yardım isteyebilirsiniz.

Kahve falında dağda su içmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine inanılır.

Kahve falında dağ suyu içmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağdan su içmek sorunların ortadan kaldırılacağına, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dağdan su fışkırdığını görmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, hükmünün geçmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dağlardan su aktığını görmek ele geçen kazancın azalacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında dağ ve su görmek maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine delalet eder.

Kahve falında dağdan suya düşmek tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dağdan su aktığını görmek yeni başlangıçlar yapacağına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir