AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağda su içmek

Kahve falında dağda su içmek

Kahve falında dağda su içmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında dağda su içmek gördüyseniz:

  • Sizi yapmak istemediğiniz şeyler için zorlayan ya da yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında dağ suyu içmek iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında dağdan su içmek bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında dağda su içmek eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında dağdan su geldiğini görmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine tabir olunur.

Kahve falında dağlardan su aktığını görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dağda su görmek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına yorulur.

Kahve falında dağ ve su görmek malına mal, parasına da para ekleyeceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında dağdan su çıktığını görmek artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir