AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağlardan su aktığını görmek

Kahve falında dağlardan su aktığını görmek

Kahve falında dağlardan su aktığını görmek ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, kazancının artacağına,, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine inanılır.

Kahve falında dağlardan su aktığını gördüyseniz:

  • Parlak fikirlerinizi diğerleriyle paylaşabilirsiniz.

Kahve falında dağdan su aktığını görmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında dağlardan su aktığını görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tuvalette su aktığını görmek iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, kendisine olan güveninin azalacağına tabir olunur.

Kahve falında çeşmelerden su aktığını görmek hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su akmasını görmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında damdan su aktığını görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına inanılır.

Kahve falında duvardan su akması görmek çıkmaza düşeceğine, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında göğsünden su aktığını görmek parasının ve malının çoğalacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir