AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağdan su fışkırdığını görmek

Kahve falında dağdan su fışkırdığını görmek

Kahve falında dağdan su fışkırdığını görmek dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, sorunların son bulacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, sıkıntılarının daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dağdan su fışkırdığını gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun özel ilişkilerinizle ilgilenmemeniz gerekiyor.

Kahve falında dağdan su fışkırdığını görmek aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su fışkırdığını görmek birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında su fışkırmak görmek fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, her isteklerinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında duvardan su fışkırdığını görmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına yorulur.

Kahve falında bir yerden su fışkırdığını görmek hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, mevki kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında yerden su fışkırmak maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yerden su fışkırdığını görmek verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına alamet eder.

Kahve falında suyun fışkırdığını görmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, insanlar tarafından tanınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir