AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerden su fışkırdığını görmek

Kahve falında yerden su fışkırdığını görmek

Kahve falında yerden su fışkırdığını görmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, bilge ve alim kimse haline geleceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine işaret eder.

Kahve falında yerden su fışkırdığını gördüyseniz:

  • Sağlığınızın yolunda gitmesi için herşeyden önce moralinizi yüksek tutun.

Kahve falında yerden su fışkırmak bir koyduğu işten yüz kazanacağına, kazançta zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında bir yerden su fışkırdığını görmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yerden su fışkırdığını görmek her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına işarettir.

Kahve falında su fışkırmak görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına işaret eder.

Kahve falında su fışkırdığını görmek uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına işarettir.

Kahve falında dağdan su fışkırdığını görmek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi anlamda zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında suyun fışkırdığını görmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, maceralara atılacağına yorulur.

Kahve falında duvardan su fışkırdığını görmek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir