AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun fışkırdığını görmek

Kahve falında suyun fışkırdığını görmek

Kahve falında suyun fışkırdığını görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, borçlarının kapanacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına alamet eder.

Kahve falında suyun fışkırdığını gördüyseniz:

  • İlişkilerde gerilim hissedilebileceğiniz için doğru şekilde hareket ettiğinizden emin olmanız gerekiyor.

Kahve falında çeşmeden su fışkırdığını görmek ayıplı yolara sapacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir yerden su fışkırdığını görmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında topraktan su fışkırdığını görmek gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında duvardan su fışkırdığını görmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yerden su fışkırdığını görmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında borudan su fışkırdığını görmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, maddi açıdan rahat edileceğine delalet eder.

Kahve falında su fışkırmak görmek güzel huylarını terk edeceğine, uzak bir yola gidileceğine işarettir.

Kahve falında yerden su fışkırmak dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir