AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yerden su fışkırdığını görmek

Kahve falında bir yerden su fışkırdığını görmek

Kahve falında bir yerden su fışkırdığını görmek çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir yerden su fışkırdığını gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermeye çalışan ya da sizinle yarışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında bir yerden su fışkırdığını görmek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yerden su fışkırdığını görmek tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında yerden su fışkırmak zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su fışkırdığını görmek hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, gittiği yolda yalnız kalacağına işarettir.

Kahve falında çeşmeden su fışkırdığını görmek hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine rivayet eder.

Kahve falında evinden su fışkırdığını görmek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, başının belaya girmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında duvardan su fışkırdığını görmek fal sahibinin her zaman en iyisi olacağına, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına tabir olunur.

Kahve falında dağdan su fışkırdığını görmek önüne pek çok imkan sunulacağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir