AnaSayfa / Genel / Kahve falında su fışkırdığını görmek

Kahve falında su fışkırdığını görmek

Kahve falında su fışkırdığını görmek insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, kazanç kapılarının açılacağına, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine rivayet eder.

Kahve falında su fışkırdığını gördüyseniz:

  • En ilgincine odaklanmanızda fayda var.

Kahve falında bir yerden su fışkırdığını görmek kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında yerden su fışkırdığını görmek bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında çeşmeden su fışkırdığını görmek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, iyi gelir getiren işler yapılacağına inanılır.

Kahve falında kayadan su fışkırdığını görmek çok huzurlu bir duruma geleceğine, sıkıntılarının biteceğine işarettir.

Kahve falında borudan su fışkırdığını görmek eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su fışkırdığını görmek yeni bir araba satın alınacağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında suyun fışkırdığını görmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına delalettir.

Kahve falında topraktan su fışkırdığını görmek eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir