AnaSayfa / Genel / Kahve falında su fışkırmak görmek

Kahve falında su fışkırmak görmek

Kahve falında su fışkırmak görmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, bolluğa kavuşacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, ancak daha sonra sorunların aşılacağına inanılır.

Kahve falında su fışkırmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var, işi eğlenceyle karıştırabilirsiniz.

Kahve falında kayadan su fışkırdığını görmek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına rivayet eder.

Kahve falında borudan su fışkırdığını görmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suyun fışkırdığını görmek mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su fışkırdığını görmek işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına işarettir.

Kahve falında evinden su fışkırdığını görmek onları rahat ettireceğine, elinin darlık içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yerden su fışkırdığını görmek ferah bir döneme girileceğine, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında topraktan su fışkırdığını görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, bir yandan cenaze olacağına rivayet eder.

Kahve falında dağdan su fışkırdığını görmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir