AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerden su fışkırmak

Kahve falında yerden su fışkırmak

Kahve falında yerden su fışkırmak yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, makbul olan mallar edineceğine, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, yeni bir iş olanağı yakalamaya, fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yerden su fışkırmak gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle bir yola çıkabilirsiniz.

Kahve falında yerden su fışkırdığını görmek kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yerden su fışkırdığını görmek rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, yüzünde güller açacağına alamet eder.

Kahve falında yerden su fışkırmak ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağdan su fışkırdığını görmek sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su fışkırmak görmek eline çok güzel fırsatların geçeceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında topraktan su fışkırdığını görmek yeni işlere girişileceğine, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine delalet eder.

Kahve falında suyun fışkırdığını görmek başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine delalettir.

Kahve falında su fışkırdığını görmek gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir