AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvardan su fışkırdığını görmek

Kahve falında duvardan su fışkırdığını görmek

Kahve falında duvardan su fışkırdığını görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvardan su fışkırdığını gördüyseniz:

  • Kuşkulu durumlar veya şüpheli hareketleri olan kişiler aklınızı karıştırabilir.

Kahve falında duvardan su fışkırdığını görmek borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında çeşmeden su fışkırdığını görmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evinden su fışkırdığını görmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, aile içinde geçiminin zorlaşacağına yorulur.

Kahve falında bir yerden su fışkırdığını görmek huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, mevkilerinin yüksek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağdan su fışkırdığını görmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yerden su fışkırdığını görmek engel tanımayan biri olacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında borudan su fışkırdığını görmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında topraktan su fışkırdığını görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir