AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağdan su çıktığını görmek

Kahve falında dağdan su çıktığını görmek

Kahve falında dağdan su çıktığını görmek helal rızka kavuşacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, bunun için sabırsızlanacağına delalet eder.

Kahve falında dağdan su çıktığını gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapmak sizi korkutabilir.

Kahve falında dağdan su çıktığını görmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına işarettir.

Kahve falında dağın tepesine çıktığını görmek gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, maddi açıdan zarara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında hira dağına çıktığını görmek kendisini yıpratacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dağdan duman çıktığını görmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına delalet eder.

Kahve falında dağın zirvesine çıktığını görmek eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, hedeflere ulaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su dağıttığını görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında dağlardan akan su görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında dağda su içmek kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir