AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağlardan akan su görmek

Kahve falında dağlardan akan su görmek

Kahve falında dağlardan akan su görmek sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, sevdiği birini kırmaya, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına alamet eder.

Kahve falında dağlardan akan su gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan zorluklara bir an önce müdahale edilmesi gerekebilir.

Kahve falında dağdan akan su görmek maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dağlardan akan su görmek diplomalarının artacağına, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına delalettir.

Kahve falında dağdan akan şelale görmek mutlu olacağına, hafifleyeceğine, maddi imkânlarının artacağına delalettir.

Kahve falında yeşil akan su görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına işaret eder.

Kahve falında duru akan su görmek yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine işaret eder.

Kahve falında sürekli akan su görmek Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çamurlu akan su görmek zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, olayın ağız münakaşasına varacağına tabir olunur.

Kahve falında tepeden akan su görmek aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, kazancın helal şekilde artırılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir