AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağın zirvesine çıktığını görmek

Kahve falında dağın zirvesine çıktığını görmek

Kahve falında dağın zirvesine çıktığını görmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dağın zirvesine çıktığını gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası bir arkadaşınızla, sevdiğiniz kişiyle ya da bir akrabanızla problemler yaşamanıza neden olabilir.

Kahve falında dağın zirvesine çıktığını görmek başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, yaptığı işte sivrileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dağın zirvesinde görmek huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir dağın zirvesine çıkmak hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dağ zirvesi görmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, kavgaların büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dağın zirvesine cıkmak attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, görgülü ve kültürlü olacağına tabir olunur.

Kahve falında dağ zirvesinde kar görmek fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, hayatının güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dağın zirvesini görmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında dağın zirvesine ulaşmak kendini dünya malları edinmeye vereceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir