AnaSayfa / Genel / Kahve falında hira dağına çıktığını görmek

Kahve falında hira dağına çıktığını görmek

Kahve falında hira dağına çıktığını görmek sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, iç dünyasının zenginleşeceğine, böylece aynı hataları yapmayacağına rivayet eder.

Kahve falında hira dağına çıktığını gördüyseniz:

  • Sağlığınıza dikkat edin.

Kahve falında dağdan duman çıktığını görmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında dağın zirvesine çıktığını görmek alacaklıların kapısını aşındıracağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına işarettir.

Kahve falında dağdan su çıktığını görmek istenen herşeye kavuşulacağına, başarılarının devamlı olacağına delalet eder.

Kahve falında hira dağına çıktığını görmek hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dağın tepesine çıktığını görmek hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine işarettir.

Kahve falında orman ve dağ görmek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına inanılır.

Kahve falında dağdan görmek girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına delalettir.

Kahve falında dağ tepesine çıkmak varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir