AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağın tepesine çıktığını görmek

Kahve falında dağın tepesine çıktığını görmek

Kahve falında dağın tepesine çıktığını görmek yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, gözyaşının dineceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında dağın tepesine çıktığını gördüyseniz:

  • Yeni keşifler yapmanızı sağlayacak grup aktivitelerine katılabilirsiniz.

Kahve falında dağın tepesine çıktığını görmek sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına yorulur.

Kahve falında dağın tepesinde oturmak çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına inanılır.

Kahve falında dağ tepe görmek konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağ tepe çıkmak birçok dertle muhatap olacağına, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına rivayet eder.

Kahve falında dağın tepesinden bakmak rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına delalet eder.

Kahve falında dağ tepe yürümek iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dağın tepesinde bulunmak kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, zengin için yoksulluğa rivayet eder.

Kahve falında dağın tepesine tırmanmak çok büyük üzüntüler yaşanacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir