AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağdan kayarak inmek

Kahve falında dağdan kayarak inmek

Kahve falında dağdan kayarak inmek maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında dağdan kayarak inmek gördüyseniz:

  • Birlikte yaşadığınız bir kişiyle yaşadığınız veya yaşayabileceğiniz problemler huzurunuzu kaçırabilir.

Kahve falında dağdan kayarak inmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdivenden kayarak inmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan kayarak inmek kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçtan kayarak inmek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında yokuş aşağı kayarak inmek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, insanlar arasında barışın sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında yokuştan kayarak inmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, yaşanan yokluğun biteceğine delalet eder.

Kahve falında kayarak inmek elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, kendi içindeki gücü keşfedeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden kayarak inmek işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, çok uğraş vereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir