AnaSayfa / Genel / Kahve falında yokuş aşağı kayarak inmek

Kahve falında yokuş aşağı kayarak inmek

Kahve falında yokuş aşağı kayarak inmek bağının ve bahçesinin de artacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, zafer elde edeceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yokuş aşağı kayarak inmek gördüyseniz:

  • Biraz sinirli olabilirsiniz.

Kahve falında yokuş aşağı kayarak inmek hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yokuştan kayarak inmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine tabir olunur.

Kahve falında dağdan kayarak inmek yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenlerden kayarak inmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında kayarak inmek kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına yorulur.

Kahve falında yüksekten kayarak inmek sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden kayarak inmek kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında merdivenden kayarak inmek endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir