AnaSayfa / Genel / Kahve falında yokuştan kayarak inmek

Kahve falında yokuştan kayarak inmek

Kahve falında yokuştan kayarak inmek huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, güç ve kudret kazanacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yokuştan kayarak inmek gördüyseniz:

  • Yeni ilgi alanları edinebilir, yeni eğitimlere başlayabilirsiniz.

Kahve falında yokuştan kayarak inmek mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yokuş aşağı kayarak inmek çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kayarak inmek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden kayarak inmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına işaret eder.

Kahve falında merdivenlerden kayarak inmek kişinin can derdine düşeceğine, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine işarettir.

Kahve falında ağaçtan kayarak inmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dağdan kayarak inmek çok rahat bir hayata adım atacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdivenden kayarak inmek sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir