AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan kayarak inmek

Kahve falında ağaçtan kayarak inmek

Kahve falında ağaçtan kayarak inmek muradın gerçekleşeceğine, çok büyük adımlar atacağına, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan kayarak inmek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi dile getirirseniz, insanların sizi dinlediğini göreceksiniz.

Kahve falında ağaçtan kayarak inmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine yorulur.

Kahve falında kayarak inmek eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçurumdan kayarak inmek hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına yorulur.

Kahve falında merdivenden kayarak inmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, sıkıntılarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında yokuş aşağı kayarak inmek fal sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine işarettir.

Kahve falında yüksekten kayarak inmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına işaret eder.

Kahve falında merdivenlerden kayarak inmek üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dağdan kayarak inmek hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir