AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayarak inmek

Kahve falında kayarak inmek

Kahve falında kayarak inmek yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, önemli bir lider haline geleceğine, zinde kalacağına, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayarak inmek gördüyseniz:

  • Ummadığınız anda beklenmedik bir pürüzle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında merdivenden kayarak inmek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçtan kayarak inmek kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine alamet eder.

Kahve falında yüksekten kayarak inmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yokuş aşağı kayarak inmek büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yokuştan kayarak inmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden kayarak inmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dağdan kayarak inmek hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine tabir olunur.

Kahve falında uçurumdan kayarak inmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir