AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir yerden kayarak inmek

Kahve falında yüksek bir yerden kayarak inmek

Kahve falında yüksek bir yerden kayarak inmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden kayarak inmek gördüyseniz:

  • Yakında pek çok alanda aradığınız destek veya yardımı alabilirsiniz.

Kahve falında yüksek bir yerden kayarak inmek sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, dünya malının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksekten kayarak inmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına inanılır.

Kahve falında uçurumdan kayarak inmek sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, daha sevgi dolu biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yokuş aşağı kayarak inmek ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenlerden kayarak inmek yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, torunlarına dahi yeteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yokuştan kayarak inmek yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına rivayet eder.

Kahve falında merdivenden kayarak inmek bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan kayarak inmek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir