AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenden kayarak inmek

Kahve falında merdivenden kayarak inmek

Kahve falında merdivenden kayarak inmek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, heveslerin söneceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, güzel günler için yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında merdivenden kayarak inmek gördüyseniz:

  • Sizi destekleyen ya da türlü jestleri olabilecek kişiler söz konusu olabilir, iletişime geçmenizde fayda var.

Kahve falında merdivenden kayarak inmek insanlara yol göstereceğine, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına inanılır.

Kahve falında merdivenlerden kayarak inmek başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında yokuş aşağı kayarak inmek düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kayarak inmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına işaret eder.

Kahve falında yüksekten kayarak inmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yokuştan kayarak inmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan kayarak inmek kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine işaret eder.

Kahve falında ağaçtan kayarak inmek sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, çok para kazanılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir