AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumdan kayarak inmek

Kahve falında uçurumdan kayarak inmek

Kahve falında uçurumdan kayarak inmek arzularının yerine geleceğine, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, dişe diş savaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan kayarak inmek gördüyseniz:

  • Siz dahil herkes belli konularda niçin anlaşılamayacağı üzerine fikirlerini beyan konusunda yarış içerisinde olabilir.

Kahve falında uçurumdan kayarak inmek solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yokuştan kayarak inmek sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, çok mutlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kayarak inmek kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan kayarak inmek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, moralinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında dağdan kayarak inmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, hanesinde bolluk ve bereket olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında merdivenden kayarak inmek fal sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir yerden kayarak inmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, aşının da çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksekten kayarak inmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir