AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağdan çiçek toplamak

Kahve falında dağdan çiçek toplamak

Kahve falında dağdan çiçek toplamak hayattan her istediğini alacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, asosyal bir insan haline geleceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, ibadetlerini de aksatmayacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında dağdan çiçek toplamak gördüyseniz:

  • Siz ne kadar ciddiye almazsanız o kadar geçici olacaklar.

Kahve falında dağdan çiçek toplamak yakın zamanda ev ya da araba alacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dağ çiçeği toplamak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, fal sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında dağda çiçek görmek çok zengin olacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dağda çiçekler görmek bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında dağlarda çiçek görmek değişik insanlarla karşılaşacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine işarettir.

Kahve falında dağ çiçekleri görmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, üzüntülerin gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çiçekli dağ görmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine işarettir.

Kahve falında dağılan boncukları toplamak gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, sorunlarının azalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir