AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağ çiçeği toplamak

Kahve falında dağ çiçeği toplamak

Kahve falında dağ çiçeği toplamak lüks içinde olacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dağ çiçeği toplamak gördüyseniz:

  • Belli bir konuda ısrarcı olmadan önce, karşı tarafın da sizin kadar ısrarcı olacağını hesaba katmanızda fayda var.

Kahve falında dağ çiçeği toplamak şansının her zaman kendinden yana gideceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dağdan çiçek toplamak kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında dağda çiçekler görmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çiçekli dağ görmek olayın ağız münakaşasına varacağına, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dağ çiçekleri görmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına delalettir.

Kahve falında dağda çiçek görmek fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine yorulur.

Kahve falında dağlarda çiçek görmek sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine inanılır.

Kahve falında dağılan boncukları toplamak uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir