AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağ çiçekleri görmek

Kahve falında dağ çiçekleri görmek

Kahve falında dağ çiçekleri görmek işlerinin kötüye gideceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, para kazanmaya, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında dağ çiçekleri gördüyseniz:

  • Yeteneklerinize güvenin, yetenekleriniz üzerine her türlü bahse girebilirsiniz.

Kahve falında dağdan çiçek toplamak sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine işaret eder.

Kahve falında dağda çiçekler görmek sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine delalet eder.

Kahve falında çiçekli dağ görmek öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına delalettir.

Kahve falında dağ çiçeği toplamak gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dağlarda çiçek görmek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, sorunların çabucak halledileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dağda çiçek görmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine tabir olunur.

Kahve falında dağ çiçekleri görmek ne yapacağına karar veremeyeceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında lahmacun dağıttığını görmek anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir