AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağda çiçek görmek

Kahve falında dağda çiçek görmek

Kahve falında dağda çiçek görmek sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, hanesine güneş doğacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, kariyerinin yükseleceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına işarettir.

Kahve falında dağda çiçek gördüyseniz:

  • İnatçı ya da ısrarcı kişilerle karşılaşırsanız mevzunun içine dahil olmamaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında dağ çiçekleri görmek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, her zaman evlatlarına destek olacağına işarettir.

Kahve falında dağdan çiçek toplamak aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, bir anda yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çiçekli dağ görmek ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında dağ çiçeği toplamak gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında dağlarda çiçek görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dağda çiçek görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dağda çiçekler görmek çok iyi atılımlar yapılacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına delalettir.

Kahve falında dağlardan geçmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, maddi yükümlülüklerin artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir