AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçekli dağ görmek

Kahve falında çiçekli dağ görmek

Kahve falında çiçekli dağ görmek yükseldikçe yükseleceğine, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kısa süre içinde yalnız kalınacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına delalet eder.

Kahve falında çiçekli dağ gördüyseniz:

  • Herkes belli konularda abartma veya aşırılığa kaçma eğiliminde olabilir.

Kahve falında dağda çiçek görmek her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, işlerinin çok açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dağ çiçekleri görmek kul hakkına girmeyeceğine, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiçekli dağ görmek yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna işaret eder.

Kahve falında dağdan çiçek toplamak Allah’ın lütuflarına ereceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında dağlarda çiçek görmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında dağda çiçekler görmek kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında dağ çiçeği toplamak zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, korkularının ve kuruntularının biteceğine yorulur.

Kahve falında dağ tepesine çıkmak zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir