AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağılan boncukları toplamak

Kahve falında dağılan boncukları toplamak

Kahve falında dağılan boncukları toplamak çok bereketli zamanlar geçireceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında dağılan boncukları toplamak gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren veya ilişkilerinizle ilgili bazı konuların belli bir şekilde ilerlemesini istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında dağılan boncukları toplamak yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, mutluluğunu çoğaltacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizden nazar boncuğu toplamak çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına alamet eder.

Kahve falında renkli boncuklar toplamak çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boncuk toplamak hanesine bolluk ve bereket dolacağına, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine delalettir.

Kahve falında boncuk topladığını görmek iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, çekemeyenlerin de çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında tesbih boncuk toplamak eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına rivayet eder.

Kahve falında renkli boncuk toplamak yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi boncuk toplamak dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir