AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağlarda çiçek görmek

Kahve falında dağlarda çiçek görmek

Kahve falında dağlarda çiçek görmek hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, başarısının azalacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, işlerin yavaşlayacağına inanılır.

Kahve falında dağlarda çiçek gördüyseniz:

  • Riskli konulara dahil olmamakta fayda var.

Kahve falında dağda çiçekler görmek herkesin karşısında el pençe divan duracağına, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında dağlarda çiçek görmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında çiçekli dağ görmek hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine yorulur.

Kahve falında dağ çiçeği toplamak eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında dağda çiçek görmek çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, kırılan kalbin onarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağ çiçekleri görmek amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına delalet eder.

Kahve falında dağdan çiçek toplamak eşi tarafından yüceltileceğine, lüks şekilde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında dik dağ görmek alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir