AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağda çiçekler görmek

Kahve falında dağda çiçekler görmek

Kahve falında dağda çiçekler görmek hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, fesat kimselerin çıkacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, umutlarını yitireceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında dağda çiçekler gördüyseniz:

  • Parayla ilgili şeylerde şanslısınız.

Kahve falında dağda çiçek görmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çiçekli dağ görmek zararının büyük olacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dağda çiçekler görmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, hastalıklarının biteceğine delalettir.

Kahve falında dağdan çiçek toplamak hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına delalet eder.

Kahve falında dağlarda çiçek görmek işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dağ çiçeği toplamak kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına alamet eder.

Kahve falında dağ çiçekleri görmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dağın yıkılmasını görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir