AnaSayfa / Genel / Kahve falında binadan aşağı atlamak

Kahve falında binadan aşağı atlamak

Kahve falında binadan aşağı atlamak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, işsiz kalmaya, yaşam refahının düşeceğine, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına, bunun kendisine büyük güç vereceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına yorulur.

Kahve falında binadan aşağı atlamak gördüyseniz:

  • Fiziksel veya duygusal sağlığınıza iyi gelecek değişiklikler yapmalısınız.

Kahve falında binadan aşağı atlamak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına tabir olunur.

Kahve falında binadan aşağı bakmak talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağıya bakmak kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek binadan aşağıya inmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek binadan aşağı bakmak elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında binanın tepesinden aşağıya bakmak eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında binadan aşağı inmek kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağı bakmak bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir