AnaSayfa / Genel / Kahve falında apartmandan aşağı atlamak

Kahve falında apartmandan aşağı atlamak

Kahve falında apartmandan aşağı atlamak fal sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, hastalıklardan kurtulacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, tatsız haberlerin alınacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında apartmandan aşağı atlamak gördüyseniz:

  • Size söylenen şeyleri veya yapılan teklifleri iyi değerlendirmelisiniz.

Kahve falında apartmandan aşağı atlamak borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında apartmandan aşağı bakmak bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına işarettir.

Kahve falında apartmandan aşağı düşmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine alamet eder.

Kahve falında apartmandan atlamak ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında apartmandan atladığını görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına yorulur.

Kahve falında balkondan aşağıya atlamak rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında duvardan aşağı atlamak dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına delalettir.

Kahve falında yukarıdan aşağıya atlamak hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir