AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünden aşağı atlamak

Kahve falında gökyüzünden aşağı atlamak

Kahve falında gökyüzünden aşağı atlamak ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, dinamik ve neşeli duruma geleceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzünden aşağı atlamak gördüyseniz:

  • Belli sırların saklanması konusu büyük önem taşıyor.

Kahve falında gökyüzünden aşağı atlamak neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünden aşağıya inmek malından ve parasından olacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünden aşağı uçmak kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine delalet eder.

Kahve falında gökyüzünden aşağı inmek bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına inanılır.

Kahve falında gökyüzünden aşağı bakmak mal ve mülkün telafi edileceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzünden aşağıya bakmak huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine inanılır.

Kahve falında gökyüzünden aşağı düşmek hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında apartmandan aşağı atlamak sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir