AnaSayfa / Genel / Kahve falında camdan aşağı atlamak

Kahve falında camdan aşağı atlamak

Kahve falında camdan aşağı atlamak uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, verilen emeklerin karşılığının alınacağına, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, bolluk içinde yaşamaya, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına delalet eder.

Kahve falında camdan aşağı atlamak gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlardan uzak durmanız gerekiyor.

Kahve falında camdan aşağı atlamak kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, başarılarının eksilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında camdan aşağıya atlamak aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında bir yerden aşağı atlamak sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına delalet eder.

Kahve falında evden aşağıya atlamak işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında dağdan aşağı atlamak büyük tartışmalar yaşayacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine yorulur.

Kahve falında balkondan aşağıya atlamak çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, maddi konuda zayıflayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden aşağı atlamak iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında yukarıdan aşağı atlamak aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir